STYLIST

CADEAU

Met Stylist Cadeau geven de stylisten van SOO Media een geheel digitaal, persoonlijk en passend stijladvies aan bewoners die nét hun nieuwe woning gaan huren of aangeschaft hebben.

Over ons

Bij het aanschaffen of huren van een nieuwe woning komen toekomstige bewoners vaak voor veel vragen te staan. Na het krijgen van de sleutel worden zij min of meer aan hun lot overgelaten, en staan zij voor de overweldigende taak om hun woning te stileren, in te richten en misschien zelfs te verbouwen.

Met Stylist Cadeau geven de stylisten van SOO Media een professioneel en op maat gemaakt stijl- en inrichtingsadvies voor deze nieuwe woning. Dit advies duurt een half uur en vindt geheel digitaal plaats: of de klant nu op werk is of thuis op de bank zit; het advies vindt plaats waar en wanneer hem dat uitkomt.

Om al zijn woonvragen te kunnen beantwoorden, neemt de stylist de bewoner mee door zijn woning en worden er voorbeelden gegeven van passende vloeren, wandkleuren en raambekleding. Na dit advies kunnen deze plannen door de aanbiedingen van onze verschillende partners werkelijkheid worden gemaakt, zoals door het leggen van de vloer of het schilderen van de aangegeven wandkleur. Zo vormt Stylist Cadeau een uitstekende manier om contact te houden met de bewoner, juist nadat hij de overeenkomst heeft getekend!

Digitaal en toegankelijk

De afspraak met één van onze stylisten vindt geheel digitaal plaats via een videocall, waardoor de service toegankelijk is voor gebruikers.

Houd contact

Met Stylist Cadeau wordt de bewoner ook na het tekenen van de overeenkomst verder begeleid in zijn verhuis- en verbouwproces.

Begeleiding na overeenkomst

Na de real-time afspraak krijgt de bewoner een representatieve stijlkaart, een overzichtelijke, op maat gemaakte schets van de woning en een materiaalvoorstel. Zo kan hij aan de slag met zijn nieuwe woning!

Uitvoering plannen

Dankzij de aanbiedingen van verschillende partners kunnen deze plannen voor de bewoner tot werkelijkheid worden gemaakt – van verhuizing tot beveiliging tot het leggen van de juiste vloer.

Ontdek

Meer

PERSOONLIJK STIJLADVIES

De bewoner krijgt na het advies een gebundeld document met de antwoorden op al zijn woonvragen: een representatieve stijlkaart, een op maat gemaakte schets van de woning en een materiaalvoorstel.

AANBIEDING WOONSERVICES

Onze partners kunnen de uitvoering van deze plannen voor de bewoner uit handen nemen. Ze kunnen zij aanbiedingen leveren voor bijvoorbeeld de verhuizing, het leggen van de vloer of het schilderen van de aangegeven wandkleur(en).

CONTACT NA DE OVEREENKOMST

Toekomstige bewoners worden dankzij de stijladviezen en uitvoering daarvan niet aan hun lot overgelaten na huren of aankoop van de nieuwe woning.


Waarom Stylist Cadeau?

Verlies bewoners niet uit het oog zodra ze de sleutel van hun nieuwe huis hebben.

Met Stylist Cadeau kun jij met de bewoners in contact blijven, en krijgen zij de handvatten die ze nodig hebben om hun nieuwe woning om te toveren tot hun persoonlijke droomhuis.

Registreer nu

FAQ

Wat houdt Stylist Cadeau precies in?

Bij Stylist Cadeau krijgen nieuwe bewoners een half uur durend online advies waarbij een ervaren stylist hen helpt met al hun woonvragen. Denk bijvoorbeeld aan welke kleuren matchen met de nieuwe bank, welke vloer in de nieuwe woning gelegd kan worden, of wat voor raambekleding het beste zou passen.

Nadat het online advies afgerond is, gaat de stylist aan de slag met het maken van een stijlkaart, een op maat gemaakte schets van de woning en een meubelvoorstel. De bewoner krijgt deze gebundelde documenten geleverd, waarmee hij vervolgens aan de slag kan gaan om zijn woning optimaal te stylen!

Wat moet ik als bedrijf doen om Stylist Cadeau aan klanten te kunnen bieden?

Neem contact met ons op, en dan bespreken we samen de mogelijkheden. Dat kan via onderstaand contactformulier.

Waarom zou ik als bedrijf ervoor kiezen om Stylist Cadeau aan klanten te bieden?

De aankoop van een woning is in veel opzichten nog maar het begin – de toekomstige bewoners hebben vaak veel vragen, bijvoorbeeld over de verhuizing, de juiste vloeren of over passende wandkleuren. Door hen Stylist Cadeau aan te bieden, worden de bewoners verder begeleid tijdens het verhuizings- en verbouwingsproces.

Daarnaast biedt Stylist Cadeau een goede mogelijkheid om contact te onderhouden met de bewoners, vooral nadat zij de huur- of koopovereenkomst getekend hebben.

Contactformulier