STYLIST

CADEAU

Wil jij jouw nieuwe woning omtoveren tot jouw eigen droomhuis? Onze stylisten staan klaar om al jouw woonvragen te beantwoorden. Met Stylist Cadeau geven zij jou een geheel digitaal, persoonlijk en passend stijladvies zodat jouw woonwensen werkelijkheid kunnen worden gemaakt.

Over ons

Met Stylist Cadeau geven de stylisten van SOO Media een professioneel en op maat gemaakt stijl- en inrichtingsadvies voor jouw nieuwe woning. Dit advies duurt een half uur en vindt geheel digitaal plaats: of je nu op werk bent, thuis op de bank zit of vóór het gesprek de auto even aan de kant van de weg parkeert. Deze afspraak plan jij zelf in, zodat het advies plaatsvindt waar en wanneer jou dat uitkomt.

Tijdens dit advies neemt de stylist jou mee door jouw woning, beantwoordt ze al jouw woonvragen en laat ze voorbeelden zien van passende vloeren, wandkleuren en raambekleding voor jouw woning. Deze informatie wordt vervolgens gebundeld in een document met een stijlvolle, representatieve stijlkaart, een op maat gemaakte schets van jouw nieuwe woning en een passend materiaalvoorstel.

Na dit advies kunnen deze plannen werkelijkheid worden gemaakt door de hulp van onze verschillende partners. Werkzaamheden zoals de verhuizing, het plaatsen van de vloer of het strak schilderen van muren en plafond nemen zij graag voor jou uit handen. Zo wordt jouw woning piekfijn omgetoverd tot het huis van je dromen!

Volledig op maat

De stylist levert een persoonlijk en passend advies over essentiële stijlaspecten zoals vloeren, wanden en raambekleding, geheel aangesloten op jouw nieuwe woning.

Digitaal

De afspraak met één van onze stylisten vindt geheel digitaal plaats via een videocall, waar en wanneer jij dat wilt.

Snel geregeld

Na de real-time afspraak wordt alle belangrijke informatie in een document gebundeld met een representatieve stijlkaart, een overzichtelijke, op maat gemaakte schets van de woning en een materiaalvoorstel.

Zorgeloos uitvoeren

Deze plannen tot werkelijkheid maken? Geen probleem. Van de verhuizing tot de beveiliging en het leggen van de juiste vloer – als jij dat wilt, dan kunnen onze partners de taken voor je uit handen nemen.

Ontdek

Meer

JOUW VRAGEN

Middels een simpele vragenlijst geef jij aan wat jouw belangrijke woonwensen en voorkeuren zijn, zodat de stylist hiermee aan de slag kan gaan.

ONLINE AFSPRAAK

Vervolgens plan je met één van de stylisten een afspraak in voor een videocall waar en wanneer jou dat uitkomt. Zo krijg je in een mum van tijd een real-time, geheel digitaal en persoonlijk stijladvies!

PERSOONLIJK STIJLADVIES

Aan de hand van dit consult tovert de stylist jouw wensen om in een stijlvolle en representatieve stijlkaart, compleet met een op maat gemaakte schets en plattegrond die helpen om jouw woonwensen werkelijkheid te maken.


Waarom Stylist Cadeau?

Van een digitaal stijladvies tot de vrijblijvende uitvoering van de verhuizing en de verbouwing: met Stylist Cadeau krijg je de handvatten die je nodig hebt om jouw nieuwe woning om te toveren tot jouw eigen droomhuis. Klaar om te ontdekken hoe wij dit voor jou mogelijk maken?

Registreer nu

FAQ

Wat houdt Stylist Cadeau precies in?

Bij Stylist Cadeau krijg je een half uur durend digitaal advies waarbij een ervaren stylist je helpt met al jouw woonvragen. Denk bijvoorbeeld aan welke kleuren het beste bij jouw nieuwe bank zouden passen, welke vloer je het beste in je nieuwe woning kunt leggen, of wat voor raambekleding in jouw woning zou passen.

Nadat wij jouw online advies hebben afgerond, gaan wij aan de slag gaan met het maken van een stijladvies, een op maat gemaakte schets van jouw woning en een materiaalvoorstel. Zodra jij dit gebundelde documenten binnenkrijgt, kan jij deze adviezen gebruiken voor de inrichting van jouw nieuwe woning!

Hoe worden mijn woonwensen en vragen in behandeling genomen?

Voorafgaand aan het gesprek vul je een vragenlijst in met vragen over jouw woonwensen. Denk bijvoorbeeld aan de meubels die jij meeneemt naar jouw woning, welke kleuren je absoluut niet mooi vindt, en wat jouw verwachtingen zijn van het advies.

Ook tijdens het gesprek ben je vrij om al jouw woonvragen te stellen, zodat de stylist je direct kan helpen. Zo krijg jij niet alleen antwoord op al je vragen, maar heb je aan het einde ook een persoonlijk stijladvies waarmee je aan de slag kunt gaan.

Wat als ik na het gesprek nog ondersteuning nodig heb met de afwerking van mijn woning?

Na het advies heb je waarschijnlijk een goed beeld van hoe jouw woning eruit zal moeten zien, maar we begrijpen dat de uitvoering hiervan best een flinke klus kan worden.

Wij kunnen je doorverwijzen naar onze verschillende partners – zij zijn gespecialiseerd in de afwerking van woningen en kunnen deze taken voor jou uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het strak leggen van een vloer die voldoet aan het verplicht aantal decibel, het prachtig schilderen van muren en plafond of ervoor zorgen dat jouw paleisje zo goed mogelijk beveiligd wordt.

Aan het einde van ons gesprek kun jij aangeven of jij door één of meerdere partners benaderd wilt worden voor een vrijblijvende aanbieding.

Contactformulier